maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantai

Kiitokset teille kaikille viesteistä!

Flunssa yrittää sitkeästi päälle. Joka paikkaa särkee ja kurkku karhea muttei kuitenkaan onneksi ole tullut kuumetta.
Osa lapsista oli nyt ekaa kertaa tukiperheessä lomaviikonlopulla. Mukavaahan siellä oli ollut. Navetta touhuja, traktorilla ajelua sun muuta. Vähä erilaista kuin kotona. Aikovat kuulemma lähteä jo ensi viikolla jo uudestaan ;)

Miehen kunto on ollut piristymään päin. Myrkyt on poistumassa elimistöstä mutta hänellekin yrittää sitä flunssaa. no onneksi otettiin se influenssa rokote ei kovin pahaksi pääse.
Harmi kuin ei pääse ottamaan ja lisäämään kuvia kun kameran akun laturi on ottanut jalat alle. Ei minkäänlaista muistikuvaa missä on? Jos lainasi poijjan kameraa.
10 kommenttia:

 1. Voi miten hyviä uutisia!
  Lapsilla ollut mukavaa ja mieskin pirteämpi.

  Mekin otettiin ensimmäistä kertaa tuo rokoite, mies, kun kuuluu nyt riskiryhmään...tavalliseselta flunssaltahan se ei suojaa..

  Oikein kaunista päivää teille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Niihän se on ei auta flussaan vaan influenssaan.
   Pieni vaiva tuo roikote siihen nähden jos sairastus.

   Poista
 2. Mukavaa että on positiivisempi olo, kyllä se hellittää otettaan ja silloin voi nauttia arjestakin enemmän. Olet ajatuksissani, kaima. Valoisaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kaimaseni. Kevättä kohti mennään vaikka aurinko ei vielä paista!

   Poista
 3. Heips! Kiitos itsellesi olet jaksanut meille kaikille vastailla. Kiva kuulla että lapsilla oli mukava vkl.Flunssaahan täälläkin podettu 2,5 viikkoo nyt hellittää rokete jäi kyllä ottamatta että toivottavasti ei influenssa iske nyt oli vaan tavan flunssa. Iloista mieltä ja valoisempia päiviä! t.jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän on kunnolla sairastettu. Meillähän muksut sairasti tammikuun alussa. Mulla vain tämä hillitön yskä valvttaa öisin tai tulee uniin painajaisina.
   Toipumisia teille!

   Poista
 4. Ihana kuulla sinusta, teidän perheestä ja siitä että, lapset tykkäsivät tukiperheestä <3 Olen muistanut teitä rukousin ja lähetän voimahalejä täältä meiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MaMMeli! Halauksen voima om suuri.

   Poista
 5. Ihan kuulla, että lapsilla on ollut kivaa ja ennen kaikkia ihanaa, että miehellä on ollut parempi olo. Oikein ihanaa ystävänpäivää teille kummallekkin ja haleja ja rukouksin. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja hyvää ystävänpivää sinulle Jie!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!