keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Mitähän sitä

Viikko taas puolessa. Menny ihan huomaamatta.
Koulutöistä tämä viikko vapaata joten on menny kotitöitä tehdessä. Vaikka aijoin vaan ottaa romskun kainaloon ja arskalasit silimille ja omppupuun alle lukemaan ;) Tosin olisi ensin pitäny se omppupuu istuttaa.
No nyt ois ainakin kasvimaa käänettu, pellettisiiloa vähän täytetty siivottu ja hiukan pyykkiäkin pesty.
Niin rymsteerannukin olen siirsin neitien kamarista vanhan kirjakaapin meijän kammariin ja hain neitelile navetalta toisen varakaapin tilalle.
Et tällästä vaan tänne. Juu miehelle ei tullu sen kummepia stytoista kuin vähän väsymistä no ei oikeistaan ollenkaan huonoa oloa. Eli hyvin meni. Jospa ei flunssa nyt vaan  iske sitä kun on meillä liikkeellä.

torstai 22. syyskuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä

Eipä tänään sinne palaveriin tarvinnu mennä tyttöselle nousi kuume enkä oikein tiedä ketä saisi lapsenlikaksikaan.
Hankala tapaus tämä nuorimmainen kun ei suostu lääkkeitä ottaan. Eilen piti lopulta laittaa suppo kun niin tulisena hehkui.
Mies lähti sinne oysiin JOS saisi niitä stytoja taas. Eilen rupesivat empätiiä pelamaan oli näet keuhkokuvista löytynyt varjostuma joka passaisi tulehdukseen mutta miehellä on ihan ok olo eikä ole nyt enää kuumetta. Sitä ollaan ihmetelty kun se heinäkuussa alkoi tuo kuumeilu ja myöhemmin yskä miksei sillon kuvattu? Oltiin vaan sitä mieltä ettää joo joo että se kuuluu asiaan. Kaikki näköjään joutuu ite mankumaan.

EilenOulu reissun jälkeen surruuttettin naapuripitäjään hakemaan työpöytä ja otin sen sitte mulle. Tosi painava ja vanha koivupöytä varmaan joltain -40 tai 50luvulta oleva. Hinta ei paha 40€. Nyt sitten haaveilen että jos löytäisi jostain pariksi vanhan konttorituolin. Sellasen puisen ja pyörivän tuolin.
hah hah! Pitäiskö meidän kamari sitten sisustaa tuolle 5kyt luvule.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Liian kiiru?

Tämä viikko onkin säntäilyä paikasta toiseen

Aamulla vietiin poika tutkimusosastojaksolle Tahkokankaalle. Iltapaivä menikin sitten metsästäessä vedenkeitintä esikolle: Tavallista ja pientä etsin mutta kaikki oli nejälympin luokkaa eli ei löytynyt sopivan hintaista.
Illasta oltiin kotona ja lapset oli lähteneet heppakerhoon sillävälin ja sieltä tullessan sattui sitten vahinko. Oli isommat panneet pienimmäisen pyörän ritsille vaikka minä nimenomaan kielsin ja niinhän siinä kävi että jalka meni pinnojen väliin. Ei muuta ku körötteleen päivystykseen. Todennäköisesti ei ole kuin muljahtanut mutta huomenna varmistusrötgen.
Keskiviikkona takasin Tahkikselle ensin tosin eskarin koulupalaveri. Torstaina on vuorossa pojan palaveri ja illaksi kouluun. Perjantaina pitää tytöt hakea toinen bussilta ja toinen kauempa työharjoittelupaikasta.
No lauantai levätään.
Hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille!

toivottelee hvyin kiireinen Anna

perjantai 16. syyskuuta 2011

Lääkär

Mies on nyt sitten käynynnä lääkäris. Nyt sitten hoidetaan sillain että  annetan annos kolomea eri lääkettä kerran kolomen viikon jaksossa. Sädehoitoa ei voija ennää antaa koskapa annettiin nyt niin iso annos isolle aluelle. Kuvvaus on vaan ensin.
no hyvä kuitenniin ku hoijettaan ettei jää hoitamata.
Puolukas on sitten syytä käyä ihan piakkoin. Taitaapi mies olla ventti ku myrkyt taas alotetaan.
Onpa ollu hilianen päivä ku yksin on ollu.
Eipä tässä muuta ku hyvvää viikonloppua kaikille!

torstai 15. syyskuuta 2011

Pom pom pomppotelua

Kunnan fyssari eilen taas soitteli että mitäs tälle teidän apuväline laskulle tehtäs, taas. Eihän siitä ole kuin vajaa kuukausi kun viimmes hää soitteli ja lasku on edelleen maksamatta.
Eli sos.toimisto lupasi meille luvan hankkia pojalle opiskeluun apuvälineen ja minä pöljänä en tajunnut pyytää lausuntoa kirjallisena. Pyydettiin vain tuomaan lasku suoraan sosiaaliohjaajalle. Minä sitten laskun tultua tein työtä käskettyä ja kas kummaa se olikin siiretty fyssarin tontille maksettavaksi. Fyssari ihmeissään kun hällä ei ole mitään suosituksia oysin lääkäreiltä eikä muutakaan. Minä olen sitten yrittanyt sanoa että asia on sovittu sos.puolen kanssa mutta niille on tieten tullut muistikatkos alkavaa dementiaa ,kenties? Just joo kohta joudutaan tieten itse sekin maksaan.
Lasku seilaa kahden toimipisteen väliä, sama tyhjä lompakko mutta eri tontti.

Tänään onkin pitempi päivä odotella lapsia kotiin. Heillä on torstain koulun jälkeen kerhot. Mitähän sitä tekis ku mettäänkään ei pääse on sen verran märkää. Juu onhan tuossa kyllä kokeisiin lukua tympii vaan kun ei jää mitään päähän. Mikähän se ois se liima jolla ne liimais tuonne päähän? Vaan pitäskö asentaa pluutuutti päähän josta niitä imaisisi sisään?

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Läpi män

Englannin koe meni ekan opintoviikon osalta läpi. Ei onneksi tarvi uusia koetta. Ensi viikolla on sitten toisen opintoviikon koe jos siihen petraisi oikein kunnolla mutta mitehän ne sanat saisi pysymään päässä.
Tämä päivä näyttäisi olevan harmaata ja märkää ei ainakaan vielä sada eikä myrskyä.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Niinku ennekin

On niin ihmeellistä miten tuo sädehoito helpotti jo 10 kerralla. Mies huhkii puolukassa melkein ku ennekin. No kuhan harkiten menee ja kovin nostele niinkuin eilenkin autteli veljensä traktoria ylös ojasta. Happi meinasi loppua mutta vähän huokailtiin ja mentiin taas.
Perjantaina olisi sitten läääkäriaika sitten tiedetään jatkot.
Eilen sitten taas kuultiin huonoja uutisia. Miehen sisarukselta oli löytynyt suolesta jonkin laatuinen kasvain ei vielä tiedetä senkummemmin. Mutta viha nousi taas pintaan että eikai taas!
Ja minä sitten saan illalla tietää menikö englannnin koe edes läpi vaan joudunko uusimaan Hui.

torstai 8. syyskuuta 2011

Metsässä

Metsästä löytyy kaikkea kivaa. Näettkö saman kuin minä? Puolukoita tuli 50 litraa.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Elämää

Juu eipä mitään ihmeellistä. Tenavat lähtivät koulubussia odotteleen ja mies nukkuu.
Mies pikkuhiljaa on tuossa piristynyt mutta sädehoidosta tuli jotain ruokatorveen ei pysty oikein nieleen mitään. Sammasta ehkä, puolukkaa on kokeiltu ei ole auttanut.
Perjantain käytiinkin miehen kanssa verilettu puolukat hakemassa ja ajattamassa koiralla pupua. Olihan tuon reissun jälkeen miehellä veto pois.
Meinasin sitten lauantaina lähteä  lasten kanssa lasten maatalousnäyttelyyn yksin mutta tahtoi mies sitten matkaan. Olikin siellä vaikka mitä touhua lapsille ja suurin ylllätys oli lipun maksettua niin lasten toiminta jutuista ei peritty maksua! Oli mönkkäri ajelua, pomppulinnaa ja vaikka mitä. Aika menikin siivillä. Pikkutytökin saivat muistoksi saunatontun tekemät tuohisormukset.
Illalla pitikin sitten esikko käydä hakemassa yöksi kotia kun ei tarvinnut sunnuntaina koulunavetalle mennä. Mukavaa että mieluusti tulevat kotia käymään ja miellään haen ja vien.
Tää bloggeri on taas uudistunut saas nähdä toimiiko ja osaako tätä käyttää.