torstai 15. syyskuuta 2011

Pom pom pomppotelua

Kunnan fyssari eilen taas soitteli että mitäs tälle teidän apuväline laskulle tehtäs, taas. Eihän siitä ole kuin vajaa kuukausi kun viimmes hää soitteli ja lasku on edelleen maksamatta.
Eli sos.toimisto lupasi meille luvan hankkia pojalle opiskeluun apuvälineen ja minä pöljänä en tajunnut pyytää lausuntoa kirjallisena. Pyydettiin vain tuomaan lasku suoraan sosiaaliohjaajalle. Minä sitten laskun tultua tein työtä käskettyä ja kas kummaa se olikin siiretty fyssarin tontille maksettavaksi. Fyssari ihmeissään kun hällä ei ole mitään suosituksia oysin lääkäreiltä eikä muutakaan. Minä olen sitten yrittanyt sanoa että asia on sovittu sos.puolen kanssa mutta niille on tieten tullut muistikatkos alkavaa dementiaa ,kenties? Just joo kohta joudutaan tieten itse sekin maksaan.
Lasku seilaa kahden toimipisteen väliä, sama tyhjä lompakko mutta eri tontti.

Tänään onkin pitempi päivä odotella lapsia kotiin. Heillä on torstain koulun jälkeen kerhot. Mitähän sitä tekis ku mettäänkään ei pääse on sen verran märkää. Juu onhan tuossa kyllä kokeisiin lukua tympii vaan kun ei jää mitään päähän. Mikähän se ois se liima jolla ne liimais tuonne päähän? Vaan pitäskö asentaa pluutuutti päähän josta niitä imaisisi sisään?

3 kommenttia:

 1. Sellaista se on byrokratia. Mahdollisimman hyvää syksyn jatkoa Sinulle ja perheellesi kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Tuollaista juuri kuntien ja kaupunkien toiminta on...:(:(
  Kaikki lupaukset pitäisi ottaa kirjallisena...ihme touhua.
  Toivotaan nyt, että joku muu sen maksaa, kuin te.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Arto ja samoin sinulle!

  Irmastiina. Empa olis uskonut moista että sanasa syövät mutta kerta se on esimmäinenkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!