maanantai 5. syyskuuta 2011

Elämää

Juu eipä mitään ihmeellistä. Tenavat lähtivät koulubussia odotteleen ja mies nukkuu.
Mies pikkuhiljaa on tuossa piristynyt mutta sädehoidosta tuli jotain ruokatorveen ei pysty oikein nieleen mitään. Sammasta ehkä, puolukkaa on kokeiltu ei ole auttanut.
Perjantain käytiinkin miehen kanssa verilettu puolukat hakemassa ja ajattamassa koiralla pupua. Olihan tuon reissun jälkeen miehellä veto pois.
Meinasin sitten lauantaina lähteä  lasten kanssa lasten maatalousnäyttelyyn yksin mutta tahtoi mies sitten matkaan. Olikin siellä vaikka mitä touhua lapsille ja suurin ylllätys oli lipun maksettua niin lasten toiminta jutuista ei peritty maksua! Oli mönkkäri ajelua, pomppulinnaa ja vaikka mitä. Aika menikin siivillä. Pikkutytökin saivat muistoksi saunatontun tekemät tuohisormukset.
Illalla pitikin sitten esikko käydä hakemassa yöksi kotia kun ei tarvinnut sunnuntaina koulunavetalle mennä. Mukavaa että mieluusti tulevat kotia käymään ja miellään haen ja vien.
Tää bloggeri on taas uudistunut saas nähdä toimiiko ja osaako tätä käyttää.

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että miehesi alkaa pikkuhiljaa toipumaan....kannattaa apteekista kysäistä tuohon sammakseen apua.

  Aurinkoa viikkoosi.☺

  VastaaPoista
 2. Kiva, että kaiken keskellä järjestyy mukaviakin juttuja ja yllätyksiä! Kuulostaa ihan laatuajalta nuo puolukat ja pupun takaa-ajot. :) Turun äitee

  VastaaPoista
 3. Rintakehän alueelle annettu sädehoito voi ihan itsessään ärsyttää ruokatorvea. Kelju sivuvaikutus, toivottavasti oireet helpottavat.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!