keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ottipas kuin ottipas nuo lumityöt voimille! Kumpanakin päivänä on päivätirsat maistuneet. Eilen onneksi naapuin isäntä sai traktorinsa perään lingon valjastettua niin ei tarvinnut tuota  alamäkeä aukasta.
Tänään oli tarkoitus tyttöjen kanssa menää kaakao retkelle mutta toisin kävi. Nuorimmainen oli aamulla niin flussasen oloinen ja valitteli pääkipua. Ollaanpa sitten tämä päivä sisällä. Neiti 6vee tahtoi väkisellä ulos. Tuumasi vain kyllä ne koirat katsoo siskon perään. Mutta itse sitten taipui menemään vuorotellen kummakin koiran kanssa ulos
Ylihuomenna pitäisi menää käymään Oulussa tai missä siellä on Expert-Asa? Tyttö kun sai kummiltaan 1½v. sitten rippilahjaksi kameran. Kummi viisana miehenä oli ottanut kahden vuoden vakuutuksen kameralle ja nytkun siitä objektiivi lakkasi toimimasta ja korjaus ei kannata tyttö saa uuden kameran tilalle! Tosi hieno homma tuo vakuutus.Siinäpä miettimistä taas minkä pokkarin ottaa tilalle?Canoneissa meillä on ollut tuo objektiivi vika 3 kamerassa. Ei oikein huvittais enää sitä merkkiä ottaa.
post signature

2 kommenttia:

  1. Expertti löytyy Limingantullista, läheltä Prismaa. Tyrnäväntie taitaa olla osoite.. Toivottavasti löydätte ja uusi kamerakin löytyy:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiina tiedosta! Pitääpä suunnistaa sinne sitten jospa tyttö tervehtyy ennen sitä.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!