keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Kaaosta luvassa

Vihdoin sain miehekkeellekin innonmurua tähän löppuviksaukseen. Eilen ilmoitin vain tekstiviestillä että nyt alkaa työleiri ;). Eilinen mietittiin ja sai vähän tuulta alleen. Eli tänään jos saatais tuo vaatehuone tyhjenettya ja sinne laitettaisiin kunnon hyllyjäjestelmä(jaa a kukahan senkin suunnittelee?) 
Sitten jäjesteltäisiin nuo vaatekaapit uusiksi ja yksi tankokaappi laitettaisiin vaatekaapiksi. Siten saataisiin meidän makkarista nuo irtovaatekaapin rohjot pois. Päästäisiin sitten tapiseeraan ja maalaamaan. 
Seuraavaksi olisi tuo ulkoeteisen vuoro. Sinne pitäisi mahduttaa 9 lapsen ulkovarustus!siinäpä sitä mietintämyssyä tarvittaisiin. Näinkin talvella siellä on todellinen kaaos: monoja. luistimia, housuja, takkeja jne..
Tänään kuitenkin ensin leivotaan meijän nuorimman poijjan synttärikakku. Täyttää huomennsa kunnioitettavat 8 vuotta. Onkin muistettavana päivänä syntynyt 11.2. Eipä silti eiköhän äidit aina oman lapsensa syntymäpäivän muista vaikka kerran yksi neurologi minun muistia eppäili: ku sulla on niin monta!
post signature

1 kommentti:

  1. Ei muuta kuin touhuamisen iloa!
    Hyvää loppu viikkoa myös.

    Ps. Mistyn maailma on nykyisin My way...ja linkin löydät tämän tuosta nimeni "alta" jos haluat....

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!