keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Vanhempainillassa

Eilen oli Oulassa vanhempien rekytointi tilaisuus jotta lapset saataisiin sinne hakemaan. Kyllähän siellä tietoa tuli niin linjoista,kulkemisesta kuin asumisesta siellä. Lapselleni suosittelisin jos ei olisi tuota opiskelua rajoittavaa lukihäiriötä siellä opiskeltavaa kaksois-tai jopa kolmoistutkintoa. Antaa se niin hyvät eväät sitten jatko-opintoihin.

Tytöllä on niin vielä monta vaihtoehtoa minne hakisi. Ja me vanhemmat olemme toivoneet että voisi kotoa käsin kulkea mutta täällä on aika vähissä kyllä mieluisat vaihtoehdot. Mekin asusaan sen verran syrjässä että aamusta on jo mietittävä millä pääsee 10km päässä odottavalle linja-autolle josta on sitten jatkokuljetukset.

Samalla kun ollaan pohdittu esikoisen kanssa vaihtoehtoja niin on muutkin koulukkaat tehneet omia suunnitelmia:kunhan he ovat "aikuisia" muuttavat ja tekevät sitten sitä ja tätä siitäpä tuli sitten murhe neiti 5veelle: Kyöhnäsi isänsä sylissä ja yhtäkkiä parahti itkuun. Me siinä ihmeissään että: mikäs nyt on? itkun lomasta kuului että ... mulle...tulee..teitä...ikävä! Kuin niin? No.. te... muutatte. Monta selitystä tarvittiin ettei äiskä eikä iskä muuta ja jätä.Taitaa olla takaumia kahden vuoden taakse jolloin sairastuin ja jouduin äkkiä sairaalaan. Tyttö oli takiainen ainakin seuraavan puoli vuotta ettei äiti kuole ja katoa.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!