maanantai 2. marraskuuta 2009

Mukavata

Jepulis kuopuksella oli taas välähtänyt. Oli leikellyt hiuksiaan ja tullut siihen tulokseen että taitaa äiti taas suuttua. Ottanut liimapurkin ja liimata täräyttänyt hiukset takaisin päähän.

11 kommenttia:

 1. Kuva kiitos!!! ;) Kuulostaa lupaavalle!!! x)

  VastaaPoista
 2. Voisi itsekin kokeilla, niin jännitävältä kuulosti.

  VastaaPoista
 3. Moikka! mielenkiintoinen blogi. käväisehän minunkin blogilla...

  http://www.corgipupunen.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Voi kuopus parkaa ja voi äiti parkaa. Aina lasten kanssa sattuu ja tapahtuu. Tuo liimausjuttu todistaa ettei lapsesi olekaan mikään tusinatuote, aika moni on nimittäin hiuksiaan lapsena leikellyt enemmän tai vähemmän, mutta kenenkään en ole kuullut niitä takaisin liimailleen. Mitähän innovatiivisia juttuja hän vielä tekeekään?

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu: En kerennyt ottaa kuvaa kun siinä ruuan laiton lomassa hoksasin takkupään. Samantien rupesin sitä setvimään
  Marja: Hyvä kikka jos uusi tyyli ei miellytä ;)
  Corgipupunen: Kiitos! Mukava blogi myös sinulla!
  Leen@: Juuri pääsin huokasemaan että ihanaa ne ei ole leikelleet hiuksiaan piiiitkään aikaan että nyt saa käydä oikein leikauttamassa. No odotellaan taas. Näistä kommeluksista ja sanomuksista sais kyllä blogin täytettä melkeinpä jopka päivälle. Senverran toimeliaita ovat.

  VastaaPoista
 6. Meinasin kanssa sanoa, että toivottavasti otit kuvia. Niillä voi sitten kiristää kivasti myöhemmin :) Mutta ilmeisesti kuopuksesi on aikaansaavaa sorttia ja jotain uutta kuvattavaa varmaan ilmaantuu aivan kohta :)

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulle tulin ihastelemaan kivaa blogiasi!
  Ja heti ensimmäisestä postauksesta sain oikein kunnon naurut.. vaikka ei se tainnut äitiä itseään tilanteessa naurattaa. =)

  VastaaPoista
 8. Onpa Sinulla kekseliäs kuopus. Tsemppiä ja pirteää syksyn jatkoa Sinulle ja perheellesi toivottaa "Kuntoguru".

  VastaaPoista
 9. Voi mikä keksintö hiusten kanssa. :D

  VastaaPoista
 10. Hahah! Kaikkea ne lapset keksiikin! :) Itse kun pienenä leikkasin itseltäni hiukset miten sattuu, niin enpäs keksinyt moista juttua :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!