maanantai 16. maaliskuuta 2009

Reissukuulumisia

Takasin kotona. Olisin voinut olla kyllä reissussa toisenkin yön.
Perjantaina majoituttiin Hotelli Ilvekseen 18 kerrokseen. Olipa huimat näkymät yli kaupungin Illalla piipahdettiin koskikeskukseen. Sieltä ei tarttunut muuta mukaan kuin lenkkarit itselle. Ilta menikin hotellissa ollessa kun ei hoksattu ottaa uimapukuja mukaan jotta ois päästy altaalle uimaan. Harmi!
Lauantain mentiin sitten Tampere taloon KML päiville. Kyllä sai sinä päivänä todella tiiviin tietopaketin tästä taudista, hoidosta ja tulevaisuuden hoitomuodoista. Joten pureksittaavaa ja sulattelua riittää pitkäksi aikaa. Meitä oli paikalla yli 100 potilasta, omaisia tai ammattilaisia.
Kyllä oli mukava reissu.
Tänään pitäisi lähteä käymään työkkärissä uusimassa työhakemuksen. Saapa nähdä paneeko ne minut nyt töihin jonnekin. Niin ne "uhkasivat" 3kk sitten. Saattaapa kunnalla olla vaikeuksia työllistää minut mutta katsotaan.
Keskiviikkona on sitten meijän poijan kymppi synttärit eli sinne pitää ruveta leipoon kakku mansikka sellainen. Kuukauden ainakin poika suunnitellut juhliaan ja nyt alkaa olla täpinöissään tämä meidän "ikuinen lapsi".

3 kommenttia:

 1. Iik, 18. kerros! Oliko se ylin krs?

  Muista kuvata mansikkakakku blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Hilipatipippan!
  Nyt sitä ollaan vastavierailulla ku ipana nuk-Q.
  Myö oltiin kynppikerroksessa, eikä sieltäkkään ois uskaltanu hypätä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!