perjantai 2. marraskuuta 2012

Kärpäsestä härkänen?

Meillä oli poijjan kanssa terffit lääkärin kanssa. Tarkoitus oli vaan hakea lääkärinlausunto hoitotukia varten. Pojalla on dignoosina selektiivinen mutismi eli valikoiva puhumattomuus.
Lääkärillä alkoi ihmeellinen'ristikuulustelu'. Jos olisin tiennyt ettei lääkäri ole paljoakaan vilkaissut pojan papereita oisin tehnyt terapioista sun muista valmiin lyhennelmän mukaan.
Aivan kummia juttuja utsi, niinkuin taloudelisista pärjäämisestä ette vain rahan takia hae, onhan se 80e iso raha. Juupajuu en minä sen takia hae onhan nuita kuluja kun kulkee palvereissa suin muissa kuskaamssa. Outo totemus oli myös että poikahan on terve kun se puhuu. Juu tutuille vain ja niillekin valikoidusti. Viimmeinen niitti oli kun totesi että opettele poika puhumaan.

Jäi vain hämmenys ja antaa olla.

_______________________________________________________________

Ensimmäiset joulutortut paistuu uunissa.
Hyvää Pyhäinpäivää ja viikonloppua ystävät!

3 kommenttia:

 1. Siis etkö saanut avustusta!!!!
  Jos näin on niin, älä jätä asiaa tähän...Teille kuuluu se raha!!!

  Hyvää viikonloppua sinulle.♥

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: Ei vielä ainakaan saatu lääkärinlausuntoa. Pitää kuulemma tutkia lisää poikaa psykologin kanssa. En sitten tiedä miksei keväinen psykologin arvio kelpaa?
  Mullakin jos alkaa työssäoppimisjakso niin en yksinkertaisesti pysty poikaa missään psykologin arvioissa kuljettamaan.

  VastaaPoista
 3. Voi ei... =(
  Voisitko vielä toiselle lääkärille mennä lapsen kanssa, jotta saisitte asian kuntoon? Ilkeetä kun lääkäri, jonka luo monetkin menevät vasta sitten kun ei mitään muuta enää voi, onkin sitten tuollainen töräys... ? Pahoillani!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!