tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ostoksilla

Aamusella lähdettiin isojen tyttärien kanssa juhlavaate ostoksille. Vihdoin löytyi jonkilainen hame-pusero viritelmä. Monessa putiikissa olen käynyt ja ei oota ovat myyneet. Olisi pitänyt jo toukokuussa käydä ostamassa vaatteet.
Tässä ei jää nyt kuin 3 kokonaista päivää leipoa ja siivota huusholli rippijuhlia varten. Jospa onnistuu tyttöjen saaminen hommien kimppuun.
On tämä ollut aikamoista hurlumaheita. Miehen olisi pitänyt mennä tipan nokkaan tälle viikkoa mutta onneton sai pöpön ja kuume nousi! Onneksi ei cerpit ollu kuin 54 ja tänään oli alentunut jo siitäkin. Eikä enää kuumetta ole ainostaan flunssanen olo ja kurkkukipu.
Itsellekin tuli fuusio-transkirpitstä tulos ja se oli edelleen negaa! Eli hyvässä molekulaarisessa reminsiossa mennään. Jes! Lääkärin mukaan on enää häviävän pieni mahdollisuus taudin uusia.
Piti uusia tämän blogin otsikko. Oli taas tullut vieraita jostain kummalisista osoitteista. En oikein tiedä millä niitä ei toivottuja vierailuja estäis? Ei huvittaisi aloittaa uuttakaan blogia.

2 kommenttia:

 1. Sellaista hurlumheitä ne juhlat on..Mutta kun kaikki on valmista ja ohi, niin tulee tyytyväinen mieli. Riparit on niitä sukujuhlia iloisimmasta päästä.

  VastaaPoista
 2. Siulle onneksi oli hyviä uutisia lääkärillä. <3

  Voimia miehellesi kovastipaljon!

  Ja onnea ripillepäässeelle.

  Enkeleitä matkaanne. <3

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!