keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Toinen antaa ja toinen ottaa

Tässä tapauksessa kunta antoi vammaisen lapsen menoihin omaishoidontukea. Nyt sitten kela ottaa tämän tuloina huomioon maksaessaan minulle työmarkkinatukea joka on muutenkin pieni puolison tulojen vaikuttessa siihen.
Eli + - 0. Korpeaaa!

3 kommenttia:

 1. Ou jee, mikä älyn riemuvoitto!

  Meillä kävi vähän vastaavanlaisesti; kun puoliso jäi viime keväänä hoitamaan miniä ja minä olin työtön, vähennettiin kotihoidon tuki minun työttömyyspäiväkorvauksista elikkä ideana oli tulla toimeen vain minun -400 euroa vähemmällä työttömyyskorvauksella. Ei paljoa naurattanut; onneksi selvityksen jälkeen asia ratkesi; minulla on oikeus olla työtön kun puoliso oli opiskelija ja valitsi työskentelyn sijasta että hoisi lapsensa kotona.

  Ai että on fiksua. Valita siitä päätöksestä jotta työmarkkinatuki pysyisi oikean summaisena. Voimia ihan mielettömästi.

  T: Piuku joka sulloi äsken kelan kuoreen vammaistukihakemusta liitteineen - kuori antoi periksi, minä en.

  VastaaPoista
 2. Kelan kanssa on aina ilo asioida. Ihme kikkailua noiden munkin korvauksien kanssa, kun luulis, että on ihan sama kutsutaanko sitä vanhempainrahaksi vai sairauspäivärahaksi, kunhan jotain edes maksais. Argh!

  Voimia pilkunviilaajabyrokraattien kanssa asioimisessa!

  VastaaPoista
 3. Piuku: Hah jäihän mulle edes ne lomat! ja toiseksekseen jos hyvin menee päädyn kouluun tai työharjoitteluun ens kuusta niin siihen ei pitäisi mitkään tuet vaikuttaa.
  Kolmannekseen me pari vuotta sitten juuri valitettiin tuosta vammaistuesta kelaan siinä kesti reipas vuosi ennenkuin kielteinen päätös tuli ettei korotettua heru.

  Adelhaid: Tympeä nämä kelakuviot nykyään kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ollaan tosi nopeita viemaan ylimääräiset rovot pois. Mäkin tuosta tuesta ilmoittelin perjantaina työkkäriin ja eilen aamulla sitten soittelivat,

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!