tiistai 18. elokuuta 2009

Helppo makaronilaatikko

400 g makaronia
400 g jauhelihaa
(sipuli)
(porkkanaraastetta)
1,2 l vettä
200g sulatejuustoa
2kpl lihaliemikuutiota

Kiehauta vesi lisää liemikuutiot ja sulata juusto sekaan. Ruskista jauheliha.
Sekoita uunivuuassa raa at makaroonit, jauheliha ja juustoliemi. Paista 200 asteessa n. ½ h niinettä seos on hyytynyt.

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ohje, kun makaroneja ei keitetä eikä munamaitoa käytetä. Helppoa tosiaan. Miltä maistuu?

    VastaaPoista
  2. Lasten herkkua eli hyvää. Sulatejuustoa on monen makuista ei varmasti kyllästy!

    VastaaPoista
  3. Täytyypä kokeilla:) Kiva, kun kävit kyläilemässä Kivimäessä :)

    VastaaPoista
  4. Tämä resepti vaikuttaa lupaavalta, joten teen makaronilaatikkoa heti, kun viitsin uunia kuumentaa eli säiden viiletessä :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!