maanantai 25. toukokuuta 2009

Puhelinsoiton odottelua

Kiitos vastauksista edelliseen postaukseen. Mukava huomata että ei ole sittenkään aivan yksin ajatuksiensa kanssa meitä on muitakin.
Täällä blogimaailmassa onkin lähes samanniminen blogi. Pitäisiköhän vaihtaa blogini nimi? Oisko ehdotuksia? Itsellä ei nyt hyrrää hyvää nimeä.
Perjantaina oli kolmen isomman Hojks:t koulussa. Oli mukava kuulla että taidot ja oppiminen edistyy hyvää vauhtia. On vaan vaikeaa aina selittää ulkopuolliselle että mikä niitä "vaivaa" kun ovat ovat pienryhmässä eli mukautetussa oppimäärässä. Siihen kun vaikuttaa niin moni asia miksei opi normi lapsen mukaan.
Ihana nyt paljastui yksi "pariskuntakin" meijän poika on kaverina työlle kuulemma tekevät tunnilla yhdessä läksyt jne. Mukavaa kun kavereina tyttöjä kuin poikiakin. Joku onneton oli yrittänyt kiusatakin heitä mutta ei ollut poika lotkauttanut korvaansa. Siihenpä se oli jäänyt se kiusaaminen.
Jeps tänään on lääkärin soittoaika kello 13-15 välillä. Vähän on jännittynyt odotus tulosten suhteen kun on ollut nyt noita kremppojakin. Jos peseskelis ikkunoita odotellessa on pilvipoutainen sää.
Mönkkärillä ei ole enää asiaa pelloille tytöt löysivät tämän:

2 kommenttia:

  1. Ihania tuollaiset pikkuhiljaa kehittyvät tyttöjen ja poikien suhteet <3 Oma poikani pikkuhiljaa myös alkaa osoittamaan kiinnostusta tyttöihin ja sitä on mukava seurata!
    Tiedätkö minkä linnun munia nuo ovat?

    VastaaPoista
  2. Kuovin munihan nuo. Voin panna huomenna kuovi äidin kuvan

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!