torstai 26. helmikuuta 2009

Leuan liimailua

Pitihän se arvata kun jo ajattelee ettei enää tarvi käydä paikkuutamassa ketään niin silloin se tapahtuu.
Eilen mies lähti "koulun" aloitus iltaan. Minä jäin lasten kanssa kotiin ja kun oli keskiviikko ilta niin pitihän se saunakin panna tulelle. Isommat saunoivat kukin vuorollaan ja minä menin sitten pienten kanssa yksin. Pesin pienet ja menin sitten saunaan(meillä pienet ei yleensä käy saunassa tykkäävät vain läträtä vedellä pesuhuoneessa). Yhtäkkiä alkoi kamala kiljunta verta verta! En tiedä vieläkään mihin tyttö oli leukansa pyyhkäissyt mutta vako siinä oli. Tyttö ulos pesuhuoneesta ja tukko leukaan ja soitto isälleen että missä oot? Pitäs lähteä päivystykseen. Ite äkkiä pesulle ja tytölle vaatteet niskaan ja menoksi.
Onneksi päivystys ei ollut kuin 40km päässä. Tyttö reippaana antoi laittaa liiman yhtä tippaa vaille ja teipit siihen päälle.

No nyt se sitten taitaa meiräkin "isän" työpaikka olla vaakalaudalla. Onhan tässä jo jokin aikaa "köyhäilty". Mites sitten nyt kun tulot vieläkin laskee. Tuntuu jo että ei enää jaksa aina vaan miettiä ja vahtia mistä kaikkiin pakollisiin menoihin riittää raha. Kaikki ylimääräinen ostaminen on jo pitänyt unohtaa.Pitäs sitä ja tuota ostaa mutta no money.

Jännä tuo lukijaloota on muuttunut.

1 kommentti:

  1. Lämmin puhallus piltin leukaan: Puuhhh!
    Usotsie, että kaikesta lumesta mitä tupaan tulee, selviää aikanaan?
    Otat vaan isomman kolan käpälääs, ja siirrät kinokset syrjään.
    Meidät naiset on silviisii tehty!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!