torstai 23. helmikuuta 2012

Talavi

Kai nyttenon sitten kunnon talavi ku tuota lunta piisaa ihan putsattavaksi asti. Viimme yönäki oli tullu taas varmaan 10 cm lunta ja koko ajan satelee lissää.
Onneksi pakkaset hellitti kuitenki. Vaan on tuo lumen putsauski aikamoista hommaa tahtoo jo väsy iskeä. Ku muutki hommat pitäisi jaksaa myös tehä.
Poika pärjäs koulunsa hiihtokilipailuisa hienosti toi pokkaalin kotio, oli eka. Vaikka ite muisteli että oliko hän kahdes vai kaheksas?
Joo tämmöstä tänne, väsynyttä viilistä mutta hei joka ymmärtää ja ossais neuvoa rahoitusfunkitioita mulle voiskko ilmoitella itestäs?

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä












Nalle karvatassu, vallaton ja hassu,
löysi pienen sydämen,
punaisen ja lämpöisen.
Luokse hyvän ystävän sydämen mä lähetän,
päätti pikku nalle ja kömpi peiton alle.

maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantai

Kiitokset teille kaikille viesteistä!

Flunssa yrittää sitkeästi päälle. Joka paikkaa särkee ja kurkku karhea muttei kuitenkaan onneksi ole tullut kuumetta.
Osa lapsista oli nyt ekaa kertaa tukiperheessä lomaviikonlopulla. Mukavaahan siellä oli ollut. Navetta touhuja, traktorilla ajelua sun muuta. Vähä erilaista kuin kotona. Aikovat kuulemma lähteä jo ensi viikolla jo uudestaan ;)

Miehen kunto on ollut piristymään päin. Myrkyt on poistumassa elimistöstä mutta hänellekin yrittää sitä flunssaa. no onneksi otettiin se influenssa rokote ei kovin pahaksi pääse.
Harmi kuin ei pääse ottamaan ja lisäämään kuvia kun kameran akun laturi on ottanut jalat alle. Ei minkäänlaista muistikuvaa missä on? Jos lainasi poijjan kameraa.