maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulu ohi?

Arki ja maanantai jälleen kerran.
Tämä on 180s kirjoitus ja taitaa olla niinkuin kaimani Anna epäili -viimmeinen.  Aiheita kyllä olisi mutta kirjoittamisen taito puuttuu.
Toivottelen kaikille mukavia viimmeisiä vuoden 2009 päiviä ja mukavaa uutta vuosikymmentä!
post signature

tiistai 15. joulukuuta 2009

Kiitos seurasta!

Ja näkemiin!
Rauhallista Joulunaikaa ja Parempaa uutta vuotta Teille kaikille!



post signature

maanantai 14. joulukuuta 2009

Äiti, nyt tuoksuu joulu!

 Ja maistuu tuumasi tyttö kun tein jääkaappiin ässä taikinan. Joulupukille pieni joulutoive: säilö tätä lapsen joulumieltä ja -odotusta pieni pullollinen jotta saan sitten joskus sitä katsella kun ei ole enää pikkuisia. Kiitos!
Tuossa Olli kissaherran kanssa käytiin keskustelua että tietääkö se joulupukki varmasti että Olli on muuttanut Oonan kanssa pohjosesta tänne etelään? Että sekin joulupajaan  tiedoksi.
Aamulla hissukissun vein paketteja saunaan ja paketoin pukin apulaisena ne pois. Tyttöset katsoivat tyytyväisenä areenan lastenohjelmia senaikaa eivätkä hoksanneet mitään.
Pakkanen edelleen -22 astetta ja kaunis auringon paiste.

post signature

Pakkanen paukkuu

Aamulla pakkanen paukkui -25 c. Hirvitti hieman laittaa muksuja kouluun noin kylmään mutta viimmeinen kouluviikko. Lauantaina on todistusten jako sitten lomalle. Saapi nähdä saako tuo perheenpää suunnittelun lomansa pitää eli olisi ensi viikon lomalla. Saatas laittaa joulu sitten kerralla.
post signature

lauantai 12. joulukuuta 2009

Ohi on

Eilen tuli sitten yhteensä seitsemän mustaa pikku pentuenkeliä. Meidän kultsikka ei ollut siis isä ilmeisesti joku karjalankarhukoira.
Viimme yönä sai itekin kellonkierroksen nukuttua kun joutunut tuon koiran takia valvomaan monta yötä.
post signature

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Koiramamma

Ei taida ajokilla olla pitkämatka poksahdukseen :D. Ihanasti tuntuu pikkutassujen liike mahan läpi. Alkaa jostain syystä jo kiintymään näihin pikku otuksiin. Harmi vaan että joudutaan lopettamaan ne. Ei voi pitää näin talveavasten ja isästäkään kun ei ole tietoa.
Eilen käytettiin koirat rokotuksilla samalla keskusteltiin asiasta. Nuo "kokeneemmat" koiramiehet olivat tuumanneet että pitäisi yksi ta jopa kaksi pentua jättää ettei tulisi nisätulehdusta mutta sen lääkäri kumosi heti. Ei pentuja nisillä ei myöskään maitoa tule.
Juu lapset laittoivat tai kolme nuorinta "tehosekoittimen" täysille eilen illalla iltavillin aikaan. Talo on kuin pommin jäljiltä.Arvatkaapa kuka lähtee siivoamaan nyt? Auts! Osui ja upposi ;)
Ps.Tuosta eilisestä leipomisesta en tehnyt kuin kolmenlaista kakkua(taateli,piimä,hedelmä) tein vaan tupla annoksen ja jos joku ihmettelee että miksi noin HIRVEESTI niin meillä on uudenvuoden jälkeen 4 lapsen synttäreitä peräkkäin(1,10,24,11 pv) nyt kun uurastaa ei tarvi silloin.


post signature

tiistai 8. joulukuuta 2009

Vä-syt-tää

Tein tuossa jouluksi 6kpl kuivakakkuja leivinuunissa. Nyt sitten olo on ihan töööt, huoks.Miten sitä taas saa ihtensä revittyä vauhtiin......................
post signature

maanantai 7. joulukuuta 2009

Joulu tunnustus

Sain Mistyn maailmasta näin ihan jouluenkelin. Kiitos siitä Misty!

En sen kummemin nyt jouda sitä jakamaan niin ojennan sen kaikille lukijoilleni! Olkaapa hyvät ja rauhaisaa Joulunaikaa!
Säännöt:


Anna tämä tunnustus kaikille blogeille,
joille haluat toivottaa joulumieltä sekä hyvää joulua!

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä


I want to give this little own made Christmas spirit- award already now wishing christmas spirit and happy christmas!

Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland.
Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.
Beware you may get the award several times.”

torstai 3. joulukuuta 2009

Lääkärin soittoaika

Läkkäri soitteli tuossa: Kaikki oli leukemian suhteen kunnossa ja veriarvot ok. Transkriptiäkään tai mikä se nyt on ei siis löytynyt verestä. Kontrollikin siirtyi 3kk sijasta puoleen vuoteen. Ilmeisesti sen jälkeen siirto oman  tk:n hoitoon.Olivat saaneet joitain uusia tutkimustuloksia että voisi joskus ehkä viiden vuoden lääkkeen syönnin jälkeen panna tauolle ja jos kaikki ok niin lopettaa kokonaan. VAU!Senpä sitten näkkee sitten.
post signature

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Pentuja(ko?)

Niinkö siinä sitten kävi. Tyttökoiran retaleksen juoksuaika meni ohi silmien ja karkas omille teille. Maha on uhkaavasti pömpöllään.Keväällä juoksuajan jälkeen tuli valeraskaus mutta sitä kai on turha toivoa enää.
Kasvattajan kanssa eilen juteltiin asiasta niin kuulemma yksi pentu pitäisi hoidettavaksi jättää muut lopettaa. Kukahan senkin homman tekee.
Saapa nähdä onko ne oman kultsikan jälkeläisiä eli Kultaisia suomen ajokoiranpentuja vai kenties Welsin-Suomen ajokoiranpentuja? Vai joku muu mielenkiintoinen coctail. Kukahan tuo ainokaisen sitten ottaa? Jos sieltä jotain tulee( toivo elää hiukkasen ;.| )

post signature